Tööga hilinev katusefirma pälvib klientidelt ohtralt kiidusõnu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeva pärastlõunal polnud veel kõik kivid aida katusel paika saanud. Samal ajal lootis pärimusmuusika keskuse juht, et uueks nädalaks on töö valmis.
Kolmapäeva pärastlõunal polnud veel kõik kivid aida katusel paika saanud. Samal ajal lootis pärimusmuusika keskuse juht, et uueks nädalaks on töö valmis. Foto: Elmo Riig

Katusefirma Eksklusiivehitus on ajaga jännis nii pärimusmuusika aidal kui Viljandi spordihoonel katust vahetades. Ehkki ajakulu on tellijale ebameeldiv, on mõlema hoone esindajad ettevõtte tööga väga rahul.

«Ma ei saa öelda, et me oleksime tempoga maru rahul, aga kvaliteet on tõepoolest väga hea,» tunnistas pärimusmuusika keskuse juht Tarmo Noormaa.

Lossimägede nõlval seisva aida katust hakkasid Eksklusiivehituse töömehed vahetama suvel ning töö pidi valmis olema 1. oktoobriks. Isegi igasügisene lõikuspidu seati aidas selliselt, et seda reklaamiti kui esimest pidu uue katuse all, ning see peeti 5. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles