Kalmetu kool võitleb iga päev kiusamise vastu

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekonverentsi "Mina märkan ja hoolin" kaks korraldajat Kätriin Meerits ja Lisell Valgre esitasid näidendi, milles käsitlesid koolikiusamist.
Noortekonverentsi "Mina märkan ja hoolin" kaks korraldajat Kätriin Meerits ja Lisell Valgre esitasid näidendi, milles käsitlesid koolikiusamist. Foto: Elmo Riig

Täna oli Kalmetu koolis noortekonverents "Mina märkan ja hoolin", mis juhtis tähelepanu koolikiusamise ennetamisele.

Kalmetu põhikooli huvijuhi Karin Mäe sõnutsi oli IV–IX klassile mõeldud konverents projekti "Salliv kool" ettevõtmine ning selle korraldasid viis VIII ja IX klassi aktiivset tüdrukut Laura Lorup, Kätriin Meerits, Geily Orumets, Pauline Jamnes ja Lisell Valgre.

Konverents keskendus täpsemalt koolikiusamise ennetamisele ja pakkus vastust küsimustele, milliseid kiusamisliike on olemas ja kuidas neid ära tunda, kust abi otsida ning kuidas seadus lapsi toetab ja kaitseb. Konverentsile oli kutsutud eri valdkondade spetsialiste, kes katsid teemat nii psühholoogilise kui seadusandliku poole pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles