Sakala keskuses peetakse kogukondade tänupidu

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänupeol jagatakse purgis tehtud kurke, millele tegi sildid ja kaunistused Vana-Kariste külaselts. Pildil Abja päevakeskuse juhataja Mari Saarela.
Tänupeol jagatakse purgis tehtud kurke, millele tegi sildid ja kaunistused Vana-Kariste külaselts. Pildil Abja päevakeskuse juhataja Mari Saarela. Foto: Marko Saarm

Täna on Sakala keskuses Viljandimaa kogukondade tänupäev.

Selle aasta teema on inimeste tervise ja kogukondade omavaheline seos. Sellest lähtuvalt kannab üritus pealkirja «Väärtustades kogukondi, hoiame tervist».

Tänupäevale on oodatud kõik aktiivsed mittetulundusühingud ja kogukonnad. Samuti tunnustatakse neid tublisid tegijaid, keda teised on soovitanud ja kirja pannud ning kelle tänuväärne tegutsemine kogukonnas on pööranud tähelepanu inimeste vaimsele ja füüsilisele tervisele.

Ühisnädalaga tähistatakse saja aasta möödumist Maanõukogu kodakondsuse määruse kinnitamisest. Sel puhul on üle Eesti palju kodanikualgatusega seotud üritusi. Viljandimaal valmistati Ühisnädala jooksul kolmandat aastat heategevuseks piparkooke. Sel nädalal on vilgas küpsetustöö käinud Puuetega Inimeste Kojas, Abja päevakeskuses, Halliste Kulla leerimajas, Paistu sotsiaalmajas, Singel Kodus ja Viljandi avatud noortekeskuses. Piparkoogid kingiti hooldekodude ja haiglate eakatele.

Ühisnädala üritused ei lõpe tänase tänupeoga. Laupäeval tehakse jõulupärgasid Kõpu külastuskeskuses koos Kõpu naisseltsiga ning pühapäeval pakub mittetulundusühing Taibukate Teaduskool Jakobsoni koolis robootikaga tutvumise töötuba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles