Mulgi Õuna skandaali sattunud ettevõtja saab mulkide vanemaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvast pärit ettevõtja Siim Kabrits kroonitakse täna Mustlas liputorniks ehitatud korstna otsas mulkide vanemaks.
Tõrvast pärit ettevõtja Siim Kabrits kroonitakse täna Mustlas liputorniks ehitatud korstna otsas mulkide vanemaks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viljandi vallavanem Alar Karu riputab täna Mustlas Mulgi Majaka otsas mulkide vanema ametiketi kaela ettevõtja Siim Kabritsale, kel tuli täpselt aasta tagasi üle elada skandaal osaühingu Mulgi Õun müüdud õuntega, mille päritolu jäigi selgusetuks.

Praeguseks on Kabrits oma osaluse Mulgi Õunas, millel veterinaar- ja toiduamet keelas kevadel õuntega kauplemise, maha müünud. Juhtunut ta kommenteerida ei taha ning soovib teema enda jaoks lõppenuks arvata.

Tõrvast pärit ettevõtja siht on nüüd osaühing Chaga, mille peamine tegevus on Eesti metsadest korjatud marjade külmkuivatamine ja nende eksport. Nii viib Chaga oma tooteid Kanadasse, Lõuna-Koreasse, Saksamaale, Singapuri ja Rootsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles