Kohaliku klubi hooaeg tipnes suurvõistluse korraldamisega

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. ja 12. augustil Lätis Aizkraukles asetleidnud Balti meistrivõistlustel sai Aivar Kommisaar astuda kõrgeimale pjedestaali astmele.
11. ja 12. augustil Lätis Aizkraukles asetleidnud Balti meistrivõistlustel sai Aivar Kommisaar astuda kõrgeimale pjedestaali astmele. Foto: Erakogu

Olgugi et külm pole Viljandi järve veel kinni kaanetanud, on siinse motospordiklubi Nord hooaeg, mis tipnes kodujärvel veemotospordi noorteklassi GT-15 maailmameistrivõistluste korraldamise ja tiitlivõistlustelt eri värvi autasude noppimisega, seljataga.

Tänavusel hooajal võitsid Eesti veemotosportlased tiitlivõistlustelt 18 medalit, neist kuus maailma- ja viis Euroopa meistri medalit. Septembris Viljandi järvel peetud GT-15 klassi maailmameistrivõistlustel saavutas Viljandi klubi Nord all Eesti litsentsiga sõitnud Vene kodakondsusega Gleb Vasnev kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles