Seeder: me oleme eri meelt ja selle teadmisega valitsuses edasi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa esimehe, riigikogu liikme Helir-Valdor Seedri sõnul ei ole midagi ennekuulmatut ega traagilist selles, kui valitsus ei suuda kõigis küsimustes üksmeelele jõuda.
Isamaa esimehe, riigikogu liikme Helir-Valdor Seedri sõnul ei ole midagi ennekuulmatut ega traagilist selles, kui valitsus ei suuda kõigis küsimustes üksmeelele jõuda. Foto: Sander Ilvest

Viimastel päevadel valitsuses ja riigikogus toimunus suurimat rolli mänginud viljandlane, Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder ütleb, et valitsuses lepitaksegi kokku selles, milles suudetakse kokku leppida, ning teistes küsimustes edasi ei minda.

Sel põhimõttel ei toimi tema kinnitusel üksnes Jüri Ratase valitsus, vaid toimis ka Andrus Ansipi oma.

ÜRO rändepakti teemaline avaldus leidis esmaspäeval pärast päev otsa kestnud tulist arutelu parlamendis toetust. Küll mitte riigikogu koosseisu häälteenamusega, sest suurim opositsiooniline jõud Reformierakond otsustas, et ta sellel hääletusel ei osale. Seeder peab oravapartei nii-öelda jalgadega hääletamist kahetsusväärseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles