Viljandlane võimles Brasiilias pronksile

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keliis Lillemets saavutas Brasiilias rühmvõimlemise maailmakarikavõistluste finaaletapil klubi Rütmika Junior Teami koosseisus kolmanda koha.
Keliis Lillemets saavutas Brasiilias rühmvõimlemise maailmakarikavõistluste finaaletapil klubi Rütmika Junior Teami koosseisus kolmanda koha. Foto: Erakogu

22.–25. novembrini Brasiilias asetleidnud hooaja viimasel rühmvõimlemise maailmakarikaetapil saavutas Tartu võimlemisklubi Rütmika Junior Team, mille koosseisu kuulus ka Viljandi spordikooli õpilane Keliis Lillemets, kolmanda koha.

Võistkond näitas nii eel- kui finaalvõistlusel tugevat taset: eelvõistlusel kogus ta 18,083 punkti ning finaalvõistlusel sai ta emotsionaalselt ja tehniliselt tugeva soorituse eest kirja oma kõigi aegade kõrgeimad punktid 18,350. Eelvõistluse ja finaalkatse kogusumma 36,433 tagas rühmale kindla pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles