Viljandi saab endale suurima tantsuklubi

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Pajumägi rajas aastaid tagasi Viljandisse teineteise järel kaks ööklubi. Nüüd on temaga seotud mitu kahjumis ettevõtet.
Andres Pajumägi rajas aastaid tagasi Viljandisse teineteise järel kaks ööklubi. Nüüd on temaga seotud mitu kahjumis ettevõtet. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandisse Tartu tänav 9 majja rajatakse linna suurimat ööklubi, mille omanikud on ristinud Cityks.


Osa klubist on endistes «Sakala» toimetuse ruumides hoone kolmandal korrusel, osa aga korrus allpool, kus varem tegutsesid kauplused. Kahe korruse ühendamiseks on lagi tantsupõranda kohalt välja lõhutud, nii et üleval baaris istuvad inimesed saavad jälgida, mis laval ja tantsijate seas toimub. Garderoob, tualettruumid ja suitsetamistuba hakkavad paiknema hoone tagumises tiivas.

«Sisekujunduses kavatseme kasutada väga palju LED-valgust,» lausus ööklubi osanik ja tegevjuht Andres Pajumägi.

Pajumäe sõnul kavatseb City kehtestada klientidele vanusepiiri, sest väga noorte sisselubamine peletaks vanemad inimesed eemale. Kas klubi külastajate vanusepiiriks saab 21 või 23 aastat, pole tema sõnul veel otsustatud.

Klubijuhi ütlemist mööda kavatseb meelelahutusasutus hakata koostööd tegema kõrval asuva Grand Hotel Viljandiga, et pakkuda seal peatujatele ajaveetmise võimalust. «Teisalt on klubi külastajatel hea lähedal ööbida,» lisas ta.

Vali muusika ei tohiks Pajumäe arvates hotelli kliente häirida, sest ööklubi ja numbritubade vahele jääv trepikoridor peaks selle summutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles