Võidu­rõõmus Sakala meeskoor lasi hilis­õhtuses südalinnas laulu lahti

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika ajalooga Sakala meeskoor tunnistati läinud nädalavahetusel oma kategoorias Eesti parimaks. Pilt on tehtud koori 85. aastapäeval neli aastat tagasi.
Pika ajalooga Sakala meeskoor tunnistati läinud nädalavahetusel oma kategoorias Eesti parimaks. Pilt on tehtud koori 85. aastapäeval neli aastat tagasi. Foto: Marko Saarm

Laupäeval kella 21.30 paiku võisid Viljandi Vabaduse platsist möödujad kuulda võimsa meeskoori kõlavat häält: «Teid ma teretan, Eestimaa pojad!»

Alo Ritsingu «Teretus» tuli Sakala meeskoori esituses ettekandele puhtast võidurõõmust: just mõni minut varem oli koor Tallinnast tagasi jõudnud, kaasas Eesti meestelaulu seltsi korraldatud võistulaulmise B-kategooria esimene koht. See võideldi dirigentide Liisi Toomsalu ja Kadi Ritsingu abiga välja üheksa koori seast. Lisaks sai Kadi Ritsing dirigendi eripreemia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles