Pika distantsi sisesõudmise meistriks tuli Allar Raja

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Viljandi spordihoones teoks saanud Eesti sisesõudmise meistrivõistlustel napsas 6000 meetri distantsil kuldmedali Allar Raja.
Laupäeval Viljandi spordihoones teoks saanud Eesti sisesõudmise meistrivõistlustel napsas 6000 meetri distantsil kuldmedali Allar Raja. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel peeti Viljandi spordihoones 155 sportlase osalusel Eesti sisesõudmise meistrivõistlusi pikamaadistantsidel ning 6000 meetri sõidus võidutses Allar Raja Sten-Erik Andersoni ja Andrei Jämsä ees. Neljanda koha noppis viljandlane Kaur Kuslap.

Esindatud olid kõik Eesti sõudeklubid ning lisaks osales teiste Eesti spordiklubide liikmeid, Peterburi sportlasi ja üks sõudja Iisraeli Tel Avivi sõudeklubist.

25 viljandlasest neli tulid kodusaalis meistriks. Oma klassi kuldmedalit olid väärt Leo Muiste, Rainer Oras, Eve Sankovski ja Gerli Endrekson. Hõbemedali pälvis naisveteranide klassis Reti Joandi. Pronksmedali võitsid Silja Tooming, Kärolyn Mäesaar, Doris Meinbek ja Heli Torm. Neljandaks sõitsid end Kaur Kuslap, Handreas Karl Kivistik ja Malle Lüdimois.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles