Treener annab noortele julguse kasvatamiseks mänguaega

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallureid juhendava Marko Koksi sõnul on esiliigas võistlev spordikooli meeskond muutunud mängudes aina julgemaks.
Viljandi käsipallureid juhendava Marko Koksi sõnul on esiliigas võistlev spordikooli meeskond muutunud mängudes aina julgemaks. Foto: Elmo Riig

Eesti käsipallimeistrivõistluste meeste esiliigas lõppes nädalavahetusel viies voor, mille järel juhib täiseduga Põlva/Arcwood, ent veidi üllatuslikult on teisel kohal esiliiga noorim tiim Viljandi Spordikool.

Tiitlikaitsja peatreener kommenteeris ka hooaja võimalikku suurimat üllatust ehk Viljandi meeskonna head tabelikohta. "Esiliiga on muutunud ühtlasemaks ja mängud mööduvad tasavägiselt. Siin saavad põlevate silmadega noored head mängupraktikat ja Viljandi poisid on tõestanud, et neil seda nooruslikku tahtmist jagub," vahendas käsipalliliit Priit Allikivi sõnu.

Viljandi Spordikool on pärast avamängus Põlva/Arcwoodilt saadud kaotust alistanud neli vastast. "Me pole veel Tartu Ülikooli ja HC Tallinnaga mänginud, nii et vara rõõmustada – hooaega on küll ja küll ees," ei teinud Viljandi Spordikooli peatreener Marko Koks teisest tabeliastmest suurt numbrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles