Anu Röömel esitleb raamatut

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Röömeli raamatu esikaas
Anu Röömeli raamatu esikaas Foto: Anu Röömel

Varem laulikuid koostanud Viljandi muusikakooli õpetaja Anu Röömeli sulest ilmus esimene raamat, mida autor neljapäeval raamatukogus lugejaile tutvustab. 

Anu Röömel on varem välja andnud kümmekond laulikut ja CD-d, kus on laulud lastele ja noortele. Nii laulude sõnad, kui muusika on neis laulikuis tema kirjutatud. 

"Viimane laulik ilmus juba üheksa aastat tagasi ja nüüd  tahtsin endale teha juubelikingituse, millest võiks ka teistel rõõmu olla. Eelmise aasta jõulude paiku keris üks lugu ennast peas valmis ja maikuuks olid ka järgmised olemas.

Vastilmunud juturaamat "Kingitus" sisaldab kolme jõulujuttu. "Arvan, et oma emotsiooni saab sealt nii koolilaps kui ka täiskasvanu," iseloomustab  autor oma 48 leheküljelise esikteose sihtrühma.  

Raamatut illustreerivad Viljandi kunstikooli õpilaste tööd. 

Raamat trükiti Põltsamaa Vali Pressi trükikojas ning esitlus tuleb Viljandi raamatukogu linnagaleriis 29. novembril kell 17, kus autor tahab lisaks raamatu tutvustamisele ka tänada toetajaid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles