Ujula pakkujatel läheb jõuluaeg kiireks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuniks uue ujula jaht jätkub, ujuvad Viljandi lapsed Jakobsoni kooli ujulas.
Kuniks uue ujula jaht jätkub, ujuvad Viljandi lapsed Jakobsoni kooli ujulas. Foto: Marko Saarm

Ettevõtjatel, kes tahavad Viljandi linnale ja vallale müüa uut ujulat, muutub jõuluaeg töiseks, sest tõenäoliselt kuulutatakse ujulateenuse ostmise riigihange välja detsembri algul ning tulemusi loetakse 21. jaanuaril.

«Tahaks tempot hoida,» vastas linnapea Madis Timpson küsimusele, kas pole ohtu, et jõuluaegsel riigihanke konkursil võib pakkujate hulk jääda väikseks. Samuti kavatsetakse ujula pakkujatele anda tavalise riigihanke konkursiga võrreldes rohkem aega. Kui Timpsoni sõnul on ühe konkursi pikkus tavaliselt üks kuu, siis seekord on see poolteist kuud.

Kolmapäeval kogunesid raekojas kõigi volikogus esindatud saadikurühmade esindajad ja Viljandi vallavolikogu liikmed ning ühiselt vaadati ettevalmistatud dokumente. Põhilises osas oli linnavalitsuse hankespetsialist koos appi kutsutud juristiga konkursi tingimused kirja pannud juba kuu aega tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles