Kogunes Viljandi kultuuriakadeemia nõunike kogu uus koosseis

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogunes Viljandi kultuuriakadeemia nõunike kogu uus koosseis
Kogunes Viljandi kultuuriakadeemia nõunike kogu uus koosseis Foto: Viljandi kultuuriakadeemia

23. novembril kogunes esimesele koosolekule TÜ Viljandi kultuuriakadeemia nõunike kogu uus koosseis, mis arutles nii kultuuriakadeemia oleviku- kui ka tulevikusuundade üle.

Kultuuriakadeemia edastatud pressiteate kohaselt arutleti esimesel kohtumisel kultuuriakadeemia rolli üle Eesti  haridusmaastikul ning rahvuslikkuse ja rahvusvahelistumise tasakaalu üle. Lisaks tekkis mitmeid koostöö-ideid seoses ettevõtlusega. Nõunike kogu esimeheks valiti Kaupo Reede, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja. Aseesimeheks sai Anu-Maaja Pallok, Kultuuriministeeriumi loomemajandusnõunik.

Viljandi kultuuriakadeemia direktor Iñaki Sandovali sõnul on liikmete teadmised, pädevused ja nõuanded  väga olulised, seda eelkõige teemade puhul, mille osas akadeemia peab end arendama. “Minu soov oli üheskoos arutleda väljakutsete üle, kuidas säilitada ja tugevdada Eesti kultuuri- ja haridusvaldkonda ning kultuuriakadeemia rolli selles,” lisas Sandoval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles