Kalev kutsub viljandlasi võimlemispeole

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti spordiselts Kalev ja võimlemisklubi Meetrum korraldavad homme Viljandi spordihoones suure peo, kus võimlemisrühmad ja iluvõimlejad näitavad oma oskusi ja demonstreerivad õpitud kavasid.

Pidu on pealtvaatajatele tasuta. Teiste maakondade ja linnade esinejate kõrval näeb seal mõistagi arvukalt Viljandimaa enda rühm- ja iluvõimlejaid. Publiku ette astuvad siinse spordikooli ja klubi Meetrum, Jakobsoni gümnaasiumi balletistuudio ja maagümnaasiumi õpilaste rühm.

Spordiseltsi Kalev korraldatavast võimlemispäevast on kujunenud igasügisene sündmus, millega soovitakse näidata võimlemise arengut ning anda ülevaade riigi harrastus- ja tipprühmadega tegelevates klubides ja koolides tehtud tööst.

Suur võimlemispäev algab homme kell 13 Viljandi spordihoones. Publik näeb enam kui 350 esinejalt 32 etteastet. Kohalikud pakuvad vaadata seitset rühmvõimlemiskava ning eri vahenditega demonstreerivad oma oskusi spordikooli iluvõimlejad Tiina Braun, Liisi Vister ja Johanna Christina Peterson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles