Tiiki kolinud kobras on külaseltsi ärevusse ajanud

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kallaku talu peremees Maidu Ehala on kurb, sest kobras pani nahka tema sauna juures kasvanud pajupõõsa.
Kallaku talu peremees Maidu Ehala on kurb, sest kobras pani nahka tema sauna juures kasvanud pajupõõsa. Foto: Marko Saarm

Tallinna maantee ääres Mudiste lähistel asuv Võivaku tiik, mis 2009. aastal puhastati ja pidulikult suplejatele avati, on muutunud väga populaarseks ujumiskohaks. Sel sügisel seadis end seal sisse aga kobras.

Mittetulundusühingu Ühtne Võhmaküla juht Külli Hiiemäe-Metsar, kes oli tiigi puhastamise eestvedaja, tõdes, et kobras teeb neile nüüd muret. Oma Facebooki kontol kirjutas ta, et tiiki kolinud vilka ja priske kopra meelispuit näib olevat paju.

«Juba on ta jõudnud langetada kõrgemaid puid ühelt kaldalt ja nüüd tegutseb tiigikalda pajupuhmaste kallal. Pajupõõsad kuuluvad küll külaseltsile, aga istutatud on need 2009. aastal PRIA raha eest ja seepärast on kahju suurem, kui pealtnäha paistab,» kirjutas Hiiemäe-Metsar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles