Holstre-Polli otsib vastu talve juhatajat

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekahureid ei saa enne käima panna, kui ilmataat toob vähemalt viis miinuskraadi, muidu jookseb kahuritest välja rohkem vett kui lund.
Lumekahureid ei saa enne käima panna, kui ilmataat toob vähemalt viis miinuskraadi, muidu jookseb kahuritest välja rohkem vett kui lund. Foto: Elmo Riig

Holstre-Polli vabaajakeskus otsib pärast kolme ja poolt aastat, mil seda juhtis Anu-Liis Truumaa, taas juhatajat. Truumaa ütles, et lahkub ametist isiklikel põhjustel ning loodab, et talle tuleb hea ja õige järglane.

Viimaste juhtidega võrreldes töötas senine juhataja ametikohal pikalt. Seda, kuhu poole keskusega minema peaks, ta kommenteerida ei tahtnud, sest see sõltub meeskonnast. Just meeskonnatöö edenemine tegigi talle ametiaja jooksul kõige rohkem rõõmu. «Hirmsasti tuleb kasuks, kui inimene on töökas ja teotahteline,» lausus Truumaa. «Iga liigutuse tegemiseks ei saa otsida palgalist, vaid tuleb ise käed külge panna ja küll ta läheb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles