Inimesegeneetika ühing tähistab Ugalas juubelit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatris peetakse kaks päeva Eesti inimesegeneetika ühingu aastakonverentsi.
Ugala teatris peetakse kaks päeva Eesti inimesegeneetika ühingu aastakonverentsi. Foto: Elmo Riig

Eesti inimesegeneetika ühing korraldab neljapäeval ja reedel Ugala teatris oma 20. tegevusaasta puhul juubelikonverentsi, kus astuvad üles väga paljud teadlased ja arstid.

Konverents algas neljapäeval kell 10 ning lõpeb reedel kell 16. Programmi koostamisel on lähtutud põhimõttest, et ükski esineja pole ühingu aastakonverentsil vähemalt kaks aastat esinenud.

Neljapäeval esinevad professor Pärt Peterson (bio- ja siirdemeditsiini instituut), doktor Lili Milani (geenivaramu ja genoomika instituut; Eesti noore teadlase preemia 2015), doktor Kaur Alasoo (arvutiteaduse instituut; doktoritöö 2017 Wellcome Trust Sanger Institute, Suurbritannia), professor Allen Kaasik (bio- ja siirdemeditsiini instituut), professor Pille Taba (SA TÜK Närvikliinik; kliinilise meditsiini instituut), doktor Priit Pruunsild (Universität Heidelberg, Saksamaa), professor Toomas Kivisild (University of Cambridge, Suurbritannia), doktor Mari Moora (ökoloogia ja maateaduste instituut) ja doktor Margus Punab (SA TÜK Androloogiakeskus).

Reedel astuvad üles professor Terje Raudsepp (College of Veterinary Medicine and Biomedical Sciences, Texas A&M University, USA), doktor Anti Vasemägi (veterinaarmeditsiini ja loomakasvatuse instituut), doktor Hanna Hõrak (tehnoloogiainstituut), doktor Mirja Palo (Åbo Akademi University, Soome; doktoritöö 2017), professor Uko Maran (keemia instituut), akadeemik professor Mart Ustav (tehnoloogiainstituut; Icosagen Grupp) ja konverentsile esitatud teeside põhjal programmikomitee valitud kuus noorteadlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles