Viljandi HC tegi tasavägises mängus võõrustajatele säru

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on novembri algusest, kui Eesti meeste käsipalli karikavõistlustel võitis Viljandi HC kodusaalis veerandfinaalide avakohtumises 24:21 (14:9) HC Viimsi/Tööriistamarketi esindust.
Foto on novembri algusest, kui Eesti meeste käsipalli karikavõistlustel võitis Viljandi HC kodusaalis veerandfinaalide avakohtumises 24:21 (14:9) HC Viimsi/Tööriistamarketi esindust. Foto: Elmo Riig

Meeste käsipalli meistriliiga kuues voor algas üllatustulemusega, kui enam kui kaks kuud võiduta olnud Viljandi HC alistas võõrsil HC Tallinna 27:26 (13:12).

Juba avavilest juhtohjad haaranud Viljandi läks mängu kuuendaks minutiks juhtima 4:1. Peaaegu kogu esimese pooltunni oli Viljandi kahe-kolme väravaga peal.

HC Tallinn hakkas siiski lähemale hiilima ning 7:10 seisult vähendasid Robin Oberg ja Marek Karu väravate vahe minimaalseks. 27. minutil tuli Johannes Treimanise viskest 11:11 viik, kuid siis tabas Sergei Rodjukov kaks karistusviset, nende vahele mahtus veel üks Obergi tabamus ning mulgid läksid puhkepausile 13:12 eduseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles