Flora poolkaitsja asub pallima Tulevikus

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora vormi asemel saab Kristjan Kaske näha platsil jooksmas Tuleviku kollase särgiga.
FC Flora vormi asemel saab Kristjan Kaske näha platsil jooksmas Tuleviku kollase särgiga. Foto: JK Viljandi Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik sõlmis Tallinna FC Floraga lepingu, mille alusel omandas Tulevik noore Flora poolkaitsja Kristjan Kase mängijaõigused.

Tuleviku peatreeneri Sander Posti sõnul oli Kase Viljandisse toomine tema kindel soov. "Kutsusin Kristjani suvel laenule, sest tahtsin just nimelt teda," vahendas JK Tuleviku koduleht Posti sõnu. "Nägin siis ning näen ka praegu temas potentsiaali olla meeskonna võtmemängija. Poole hooajaga, mis ta meie juures veetis, ta juba tõestas, et ma ei eksinud. Palju tööd aga seisab veel ees, soovin Kristjanile selleks jõudu."

Viljandi Tuleviku presidendi Raiko Mutle sõnul on Kristjan Kask mängija, kelle Viljandisse toomisega pandi täppi väga mitmel tasandil. "Esiteks tõi ta meeskonda oluliselt kvaliteeti juurde, teiseks on ta tõestanud end arenemisvõimelisena ning kolmandaks on Kristjan ülimalt hästi kohanenud siinsete olude, klubi ja meeskonnaga. Naljaga pooleks öeldes: ta justkui olekski meie oma kasvandik," rääkis Mutle. "See, et Kristjan otsustas püsivalt meiega jääda, on väga positiivne areng kogu meeskonnale ning olen kindel, et ka talle endale."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles