Vald peab lampide süütamiseks omanikult jõuga maad võtma (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgustid püstitati teeremondi käigus Klaassepa ristmikule juba suvel, kuid põlema pole neid pandud, sest elektrit ei ole.
Valgustid püstitati teeremondi käigus Klaassepa ristmikule juba suvel, kuid põlema pole neid pandud, sest elektrit ei ole. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallajuhid kehtestavad tõenäoliselt uuel nädalal jõuga ja omaniku tahte vastaselt sundvalduse ühele maatükile elektriliini rajamiseks, et suvel uueks ehitatud Klaassepa ristmikul saaks juba mitu kuud kasutult seisnud lambid põlema panna.

Maanteeamet lõpetas töö Klaassepa ristmikul, mis lahutab Imavere ja Karksi-Nuia vahelist maanteed ning Viljandi ühendusteed, juba suve lõpul. Hoolimata sellest ei põle vastsed maanteevalgustid ligi miljoni euro eest uueks ehitatud ristmikul tänini.

Võimalik, et lambid süttivad veel enne aasta lõppu, aga selleks tuleb Viljandi vallavalitsusel ühele kinnistule seada sundvaldus ning seejärel saab Elektrilevi madalpingeliini sealt omaniku tahte vastaselt läbi viia.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles