Viljandis avas uksed Taani disainiga muinasjutuline jäätisekohvik

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Takkel (vasakul) avas Tallinna tänava nurgal jäätisekohviku Paulina. Kohvikutegemistes aitab teda Mariliis Taal, kes rõõmustas, et saab seal olla justkui Hunt Kriimsilm ning teha mitut asja.
Silvia Takkel (vasakul) avas Tallinna tänava nurgal jäätisekohviku Paulina. Kohvikutegemistes aitab teda Mariliis Taal, kes rõõmustas, et saab seal olla justkui Hunt Kriimsilm ning teha mitut asja. Foto: Elmo Riig

Käsitööjäätised on Silvia Takkelil olnud oma sõnutsi kogu aeg kiiks, aga varem pole lihtsalt olnud aega nii suure hooga sellele pühenduda. Nüüd, kui nooremad lapsed on juba gümnaasiumiõpilased, otsustas ta, et pole hilja oma kirega tegelema hakata.

Nüüd avas ta Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse toetusega jäätisekohviku Viljandis Tallinna tänava nurgal hoovimajas, kus kunagi olid Matti bürootehnika ruumid. Jäätiseletis leidus näiteks basiiliku-, pihlaka- ja metsmustikamaitselist maiust ning selle kõrval olid välja pandud kohapeal valminud suured küpsiseid, pirukad, koogid ja võileivad, samuti pakutakse päevasuppi.

"Talv on vaja üle elada ja köök on ju suur," selgitas Silvia Takkel supimüüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles