Viljandlase profidebüüt tipnes matšivõiduga (1)

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis tegutseva Kondor Fight Clubi treener Ringo Tipp (keskel) teenis eelmisel nädalal Tallinnas esimese profipoksi matšivõidu. Fotol on ta üheskoos mänedžer Arto Vaha (vasakul) ja treener Janno Uutmaaga.
Viljandis tegutseva Kondor Fight Clubi treener Ringo Tipp (keskel) teenis eelmisel nädalal Tallinnas esimese profipoksi matšivõidu. Fotol on ta üheskoos mänedžer Arto Vaha (vasakul) ja treener Janno Uutmaaga. Foto: Erakogu

Reedel Tallinnas Kalevi spordihallis võistlusel «Warrior Fight 5» poksiringi astunud Viljandi Kondor Fight Clubi treener Ringo Tipp alias Jimmy Sandman teenis kaalukategoorias Cruiser (90,7 kg) oma esimese profipoksi matšivõidu, kui alistas kolmandas raundis leeduka Mantas Janiciuse tehnilise nokaudiga.

Nagu Tipp ise ütles, oli profidebüüdil tehnilise nokaudiga võita mõnus. «Olen aga alati pigem enda suhtes kriitiline ja oma esitusega ma päris rahule ei jää, sest sain ikka ise ka üpris palju pihta,» rääkis ta. «Vastane oli hea liikumisega ja mul oli teda alguses keeruline kätte saada.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles