End tõestanud noortevolikogu ette astusid uued juhid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noortevolukogu uus juhatus koosneb neidudest. Fotol on (vasakult) protokollija Eeva Vitsut, spiiker Ursula Ilves ja asespiiker Grete Roostik.
Viljandi noortevolukogu uus juhatus koosneb neidudest. Fotol on (vasakult) protokollija Eeva Vitsut, spiiker Ursula Ilves ja asespiiker Grete Roostik. Foto: Silver Tõnisson

Viljandi noortevolikogu sai endale eelmisel nädalal uue juhatuse ja spiikriks valiti Viljandi gümnaasiumi loodus- ja reaalklassi esimese aasta õpilane Ursula Ilves, kes asub ametisse Mait Allase asemel.

Noored valisid end esindama asespiikrina Grete Roostiku ja protokollijaks Eeva Vitsuti.

«Mina ja Mait alustasime noortevolikogus 2016. aastal, ehk see tegevusaasta on minul juba kolmas,» lausus vastne spiiker. «Suur rõõm on tõdeda, et tänu meie kahe eelmise aasta tööle on noorte huvi noortevolikogu vastu tunduvalt suurenenud ning seda näitab ka see, et uues koosseisus on 33 protsenti rohkem noori kui eelmises.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles