Viljandi rattur võitis parima mees­juuniori tiitli

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parima meesjuuniori tiitli pälvinud Henri Treimuth (vasakul) koos treener Marek Johansoniga.
Eesti parima meesjuuniori tiitli pälvinud Henri Treimuth (vasakul) koos treener Marek Johansoniga. Foto: Viktor Burkivski

Eesti jalgratturite liit tunnustas Tallinna Lillepaviljonis asetleidnud galal tänavuse aasta parimaid sportlasi ning valis parimaks meesjuunioriks viljandlase Henri Treimuthi.

Treener Marek Johansoni sõnul pärjati Treimuth parima meesjuuniori tiitliga tänu tiitlivõistluste parimale kohale. Ta näitas aga tänavusel hooajal stabiilselt häid tulemusi ka maailmakarika­etappidel ja teistel rahvusvahelistel võistlustel. Euroopa meistrivõistlustelt napsas Treimuth 17. koha, maailmakarikaetapil sai ta legendaarsel Paris–Roubaix’ munakiviklassikul 26. koha ning rahvusvahelise jalgrattasõidu liidu UCI velotuuril Poolas Łódźis pälvis ta kokkuvõttes parima noore tiitli, teenides üldarvestuses 11. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles