Peaaegu kümnekordne vahe. Vaata Viljandi odavaimaid ja kallemaid üüripindu!

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle Rehe tänaval asuva üürimaja ruutmeetrihind on 1,45 eurot kuus.
Selle Rehe tänaval asuva üürimaja ruutmeetrihind on 1,45 eurot kuus. Foto: KV.EE

Kinnisvaraportaali www.kv.ee andmeil kõiguvad Viljandis saada olevate üüripindade hinnad mitmesaja euro jagu. Ruutmeetri hinna järgi on erinevus äärmuste vahel aga peaaegu kümnekordne.

Üldhinnalt soodsaimad üüripinnad on linna piiri ligidal aadressil Pärnu maantee 35a. 2017. aastal valminud pisemates korterites on ruumi 16 ruutmeetri jagu ning kuutasuks küsitakse 160 eurot. Üüriline saab möbleeritud köögi, mille sisustuse hulka kuuluvad ka külmik ja keraamiline pliit. Värsket õhku saab hingata 1 ruutmeetri suurusel Prantsuse rõdul. Mugavuste hulka kuulub telepildi valmidus, traadita internet ning parkimiskoht. Vaata kuulutust.

Pisut vähem kui 70-ruutmeetrise korteri südalinnas Lossi ja Tartu tänava nurgal saab üürida 370 euro eest kuus. Hoonet läbiva planeeringuga pinna aknad avanevad Lossi tänavale ja sisehoovi. Korteris on kaks magamistuba, avatud köögiga söögituba, elutuba ning WC-duširuum. Kogu ilu juurde kuuluvad köögiseadmed ja pesumasin. Elamine on möbleeritud. Lisaks elektriga põrandaküttele ja soojamüüriga ahjule saab romantilisema kraadiga sooja tuppa kaminatulega. Üürihinnale lisanduvad kommunaalmaksed. Vaata kuulutust.

Ruutmeetri hinna järgi sortides on üürijale soodsaim pakkumine 54,9-ruutmeetri suurune 2-toaline korter aadressil Männimäe tee 35. 250-eurone kuumakse teeb ühe ruutmeetri hinnaks 4,55 eurot. Keskküttega kortermaja esimesel korrusel asuva korteri köök on möbleeritud ning varustatud elementaarse köögitehnikaga. Vaata kuulutust.

Kalleima ruutmeetrihinnaga (11 eurot) on pakkumisel 220-eurose kuumaksega 1-toaline korter ühiselamuks kujundatud majas Kalevi tänaval. Vaata kuulutust.

Üllataval kombel on soodsaima ruutmeetrihinnaga (1,45 eurot) aga hoopis ainuke Viljandis pakutav üürimaja. Selle peaaegu 250-ruutmeetrise hooldusremonti vajava elamise Rehe tänaval saab soovija enda kasutusse 360 euro eest kuus. Vaata kuulutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles