Vähekindlustatud laste jõulusoovid ootavad kahes Viljandi kaupluses täitumist

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima inglipuu
Maxima inglipuu Foto: Ardo Kaljuvee

Kuni 11. detsembrini saab kahes Viljandi Maxima kaupluses täita 40 Viljandimaa vähekindlustatud lapse kingisoovi.

​Heategevusliku jõulukampaania Inglipuu algataja kaubanduskett Maxima kogus koostöös Viljandimaa sotsiaaltöötajatega kokku nende laste soovid, kelle peredel puuduvad võimalused oodatud kingituste tegemiseks. Viljandis asuvad inglipuud Tallinna maantee ja Riia maantee kauplustes.

Eesti peale kokku aitab kingikampaania täita 1330 majanduslikes raskustes lapse jõuluunistuse.

Euroopa vaesuse ja sotsiaalse tõrjutuse vastu võitlemise Eesti võrgustiku juht Kärt Mere peab oluliseks, et kõigil lastel hoolimata oma taustast jaguks eneseusku.

"Unistuste täitmine on see, mis annab tiivakesed, mis viivad elus edasi. Seetõttu ongi kaasinimestest hoolivad heategevuslikud projektid tänuväärt, sest annavad meie kõige nõrgematele eluks tähtsa tõuke," rääkis Mere Maxima teate vahendusel.

Inglipuu kampaania patrooni Gerli Padari sõnul on Inglipuu kampaanias kaasa löömine väga lihtne. "Igalt Inglipuu sedelilt leiab ühe lapse unistuse. Sellel on kirjas lapse nimi, vanus ja unistus, nii et igaühel on võimalus valida täitmiseks just see kingisoov, mis kõige enam südame põksuma paneb."

Maxima Eesti tegevjuhi kohusetäitja Marko Põder tänas pressiteates kõiki eestimaalasi, kelle asendamatu abiga on kaheksa aastat laste jõuluunistusi täidetud.

"Inglipuu seob üle Eesti sajad ja sajad head eestimaalased, tänu kellele oleme suutnud täita igal aastal üle 1000 vähekindlustatud lapse jõulusoovid. Meil on suur rõõm, et Inglipuu on alati soojalt vastu võetud ja eelmisel aastal täitusid soovid lausa rekordkiirusel. Loodame, et ka tänavu jagub rohkelt häid inimesi, kellega koos saame tuua 1330 lapse jõuludusse rõõmsaid üllatusi," rääkis Põder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles