Võhmas avati Konsumi kauplus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tarbijate avas Võhmas Konsumi kaupluse.
Viljandi tarbijate avas Võhmas Konsumi kaupluse. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna avas Viljandi tarbijate ühistu enam kui 900 ruutmeetri suuruse üldpinnaga Võhma Konsumi kaupluse.

Viljandi tarbijate ühistu juhatuse esimehe Priit Aule sõnul pakub uuenenud kauplus tööd 13 inimesele ning müügisaali suurus on 629 ruutmeetrit.

Võhma Konsum avati senise Ugala A ja O kaupluse asemel. Vanale poehoonele ehitati 600ruutmeetrine laiendus, tänu millele avardusid müügisaal ja tagaruumid. Tarbijate ühistu võttis poe laiendamise ette sooviga pakkuda klientidele senisest suuremat valikut ja muuta ostukeskkond senisest mugavamaks.

Priit Aule sõnul on tootevalik kasvanud ligi kaks korda, Konsumis on saadaval üle 7200 kaubaartikli. Lisaks avardati töötajate heaolu silmas pidades kaupluse olmeruume ning laiendati kontori- ja laopindu.

Vastavatud Konsum asub Võhmas Tallinna tänav 26 ning kauplust haldav Viljandi tarbijate ühistu on ETK grupi liige.

ETK grupp on kohalikul kapitalil põhinev Eesti suurim toidu- ja esmatarbekaupade jaemüügigrupp, kuhu kuuluvad Maksimarketi, Konsumi ning A ja O kauplused kõikjal Eestis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles