Liba-Sakala. Veekeskus on lähemal kui kunagi varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnu tänava krunt, millel 2027. aastal õhtukooli hoone kokku kukkus, tuleb uue krundi ostmiseks maha müüa.
Linnu tänava krunt, millel 2027. aastal õhtukooli hoone kokku kukkus, tuleb uue krundi ostmiseks maha müüa. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linn valmistub Tallinna Kaubamajalt ostma endist bussipargi krunti, et rajada sinna kauaoodatud veekeskus, mis peaks sisaldama endas kaheksa rajaga ujumisbasseini, eraldi basseine väikelastele ja robotitele, liutorusid, mullivanne ning erisuguseid saunu.

Krundi ostusummas pole veel kokku lepitud, kuid arvatavasti peab linnavõim raha kokkusaamiseks maha müüma mõned krundid, mille ta viimase paarikümne aasta jooksul on veekeskuse tarbeks soetatud. Valida on paarikümne krundi vahel.

Linnavalitsuse pressiesindaja sõnul on veekeskuse ehitamine nüüd lähemal kui kunagi varem. «Kui krundi kätte saame, siis otsime ehitaja ja lööme kohe labida maasse,» võttis ta lähituleviku lühidalt kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles