Kevin Paavo: hoovijalgpalli peaks rohkem olema

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugev side tõmbas Kevin Paavot pärast ülikooli lõpetamist kodulinna Viljandisse tagasi. Nõnda juhendabki ta lisaks teistele treeneritele siinseid jalgpallinoori.
Tugev side tõmbas Kevin Paavot pärast ülikooli lõpetamist kodulinna Viljandisse tagasi. Nõnda juhendabki ta lisaks teistele treeneritele siinseid jalgpallinoori. Foto: Elmo Riig

27-aastane Kevin Paavo on pärast Tallinnas ja Tartus jalgpalli tagaajamist tagasi juurte juures Viljandis ning treenib siin nii noori kui Tuleviku klubi duubelmeeskonda.

Kevin Paavo, palun rääkige oma jalgpalluritaustast.

Et mu suurem vend käis jalkatrennis, läksin mina ka. Ja juba lasteaias: kui teised läksid magama, läksin mina trenni. Alustasin spordikoolis Jaak Luhakooderi juhendamisel. Kuuendas klassis kolisin Tallinna, seal mängisin FC Nõmme Unitedi ja FC Flora ridades. Ülikooliajal olin Tartu Quattromedi klubis, mida praegu teatakse kui FC Santos Tartut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles