Läbipekstud taksojuhti sõidutati kogu öö pagasiruumis (9)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Röövijad jätsid 60-aastase taksojuhi koos talle kuulunud Mercedesega Viljandis Vana kalmistu parklasse.
Röövijad jätsid 60-aastase taksojuhi koos talle kuulunud Mercedesega Viljandis Vana kalmistu parklasse. Foto: Marko Saarm

60-aastase taksojuhi ründamine sai prokuratuuri teatel alguse sellest, et telefoni teel kutsuti takso ühele Viljandi aadressile, kus sellesse sisenesid kaks alaealist poissi.

Noorukid avaldasid soovi sõita Pärsti ning seniste andmete põhjal just seal juhti rünnati, peksti väga veriselt läbi ning pandi pagasiruumi. Pärstis liitus kahe noorukiga kolmas osaline. Teada on ka see, et vähemalt üks kolmest noorukist on õppinud Pärsti lasteaias ja algkoolis.

Seejärel sõitsid noorukid Rakverre ning tagasiteel märgati kihutavat sõidukit Kolga-Jaani lähistel.

Kinni peetud kolmest noorest kahte on kohus varem kriminaalkorras korduvalt karistanud vägivallategude eest. Varasemate karistustega olid 16-aastased noormehed suunatud õppima erikooli ja nende suhtes rakendati kriminaalhooldust.

Prokuratuur nentis, et leebemad mõjutusvahendid ei andnud nende noormeeste puhul tulemust ja et kuritegelik käitumine jätkus, taotleb prokuratuur kahe nooruki vahistamist.

Kolmanda noormehe vahistamist prokuratuur ei taotle, sest teda varem kriminaalkorras karistatud ei ole.

Miks kolm alaealist taksojuhti ründasid ja Rakveres käisid, seda prokuratuur uurimise huvides ei avalda.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles