Viljandi HC jõudis karikasarjas finaalnelikusse

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodusaalis 24:21 võidu HC Viimsi/Tööriistamarketi üle saanud Viljandi HC alistas korduskohtumises vastased 24:23.
Kodusaalis 24:21 võidu HC Viimsi/Tööriistamarketi üle saanud Viljandi HC alistas korduskohtumises vastased 24:23. Foto: Elmo Riig

Eesti karikavõistlustel käsipalli veerandfinaali kordusmängus alistas mullune karikafinalist Viljandi HC võõrsil mängides seitsmekordse finalisti HC Viimsi/Tööriistamarketi 24:23 (12:12) ning pääses finaalnelikusse koondtulemusega 48:44.

Kohtumine Viimsi keskkooli spordisaalis kulges täpselt nii, nagu ülioluline ja eeldatavasti võrdne mäng peabki välja nägema – esimese 22 minuti jooksul ei saanud kumbki meeskond enamat kui minimaalse edu ning protokolli märgiti kõik võimalikud viiginumbrid kuni seisuni 9:9. Siis tabas Aleksander Oganezov kodumeeskonna poolel kolme minuti jooksul kahel korral, viies Viimsi 11:9 ette.

Lisaks jäi Viljandi kahe mehega vähemusse, ent kannatas raske hetke suurepäraselt ära ning Andrei Khapal ja Mark Lõpp seadsid tabloole ritta neli ühte. Andre Sild viis Viimsi uuesti juhtima, ent hetk hiljem eemaldati Kert Liinat ja Sergei Rodjukovi täpne karistusvise tegi pingelisele heitlusele kohaselt avapoolaja lõppseisuks 12:12 viigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles