Orav jõudis Boliivias maratonmänguga veerandfinaali

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on tehtud eelmisel aastal augustis Viljandi tenniseväljakutel.
Foto on tehtud eelmisel aastal augustis Viljandi tenniseväljakutel. Foto: Elmo Riig

Viljandi 16-aastane tennisist Saara Orav võistleb Boliivias peetaval ITF-i teise kategooria noorteturniiril «Condor de Plata», kus ta võitis eile üle nelja tunni kestnud kohtumises seitsmenda asetusega Jekaterina Vinnikut 7:5, 1:6 ja 7:5.

Pääsuks poolfinaali tuleb tal täna järgmisena minna vastamisi turniiri esimese asetusega prantslanna Giulia Morlet'ga, kes on eelmised vastased ülekaalukalt alistanud. Morlet asub noorte edetabelis 114. kohal, samal ajal kui eestlanna on 400. positsioonil.

Teise ringi pääsemiseks alistas Orav peruulase Lucia Gonzalese 6:3 ja 6:0. Toona pärast matši nentis Orav, et tal polnud vastast keeruline alistada. «Esimese ringi vastane polnud just midagi erilist. Pigem oli alguses endal palli mängu panemisega probleeme ning kui sellest üle sain, polnud vastasel väga võimalust,» kommenteeris mängu Orav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles