Piimatootja üürimaja valmib ületuleval aastal (1)

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silikaat Kinnisvara tegevjuht Andrus Kõre ütleb, et tulevane üürimaja aitab kaasa Koksvere piirkonna ettevõtluse arengule.
Silikaat Kinnisvara tegevjuht Andrus Kõre ütleb, et tulevane üürimaja aitab kaasa Koksvere piirkonna ettevõtluse arengule. Foto: Diana Unt

Viljandimaa suurima piimatootja eestvedamisel hakatakse Põhja-Sakala vallas Koksvere külas ehitama üürimaja, mis tõenäoliselt valmib ülejärgmisel aastal.

Nagu Sakala tänavu kevadel kirjutas, napib Koksveres suurt piimakarja pidaval osaühingul Mangeni PM töötajaid, sest neile pole lautade läheduses kortereid pakkuda. Ettevõte otsustas koos vallaga luua firma, kes saaks küsida ehitusraha riiklikust üürimajade programmist.

Mangeni PM on üks neljast Kõo ümbruses tegutsevast põllumajandusettevõttest, kes kõik kuuluvad Silikaat Grupile. Mangeni PM-is on ametis 45 inimest, neljas ettevõttes kokku töötab 78 inimest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles