Kalev kutsub viljandlasi võimlemispeole

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiselts Kalev koos võimlemisklubiga Meetrum korraldab laupäeval Viljandi spordihoones suure võimlemispeo.
Spordiselts Kalev koos võimlemisklubiga Meetrum korraldab laupäeval Viljandi spordihoones suure võimlemispeo. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti spordiselts Kalev koos võimlemisklubiga Meetrum korraldab laupäeval Viljandi spordihoones suure võimlemispeo, kus oma oskusi näitavad ja õpitud kavasid demonstreerivad võimlemisrühmad ja iluvõimlejad.


Loomulikult on paljude teiste maakondade ja linnade esinejate kõrval pealtvaatajatele tasuta peol arvukalt Viljandimaa enda rühm- ja iluvõimlejad. Publiku ette astuvad Viljandi spordikooli ja klubi Meetrum, Jakobsoni gümnaasiumi balletistuudio ja maagümnaasiumi õpilaste rühm.

Spordiseltsi Kalev korraldusel peetavast võimlemispäevast on kujunenud igasügisene traditsioon, millega soovitakse näidata võimlemise arengut ja anda ülevaade riigi harrastus- ja tipprühmadega tegelevates klubides ja koolides tehtud tööst.

Suur võimlemispäev Viljandis algab laupäeval kell 13 spordihoones. Publik näeb 32 etteastet enam kui 350 esinejalt. Kohalikud pakuvad seitset rühmvõimlemiskava ning oma oskusi eri vahenditega demonstreerivad spordikooli iluvõimlejad Tiina Braun, Liisi Vister ja Johanna Christina Peterson.

Spordiseltsi Kalevi korraldatavatel võimlemise reklaamüritustel on pikaajaline traditsioon. Varasematel aastatel on samasuguseid üritusi tehtud Valgamaal, Haapsalus, Võrus, Rakvere, Jõhvis, Kohtla-Järvel, Paides ja Saaremaal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles