Rajast saab kõigepealt koht

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu Riia maanteel käivad tööd peavad saama lepingu järgi valmis tuleval nädalal.
Praegu Riia maanteel käivad tööd peavad saama lepingu järgi valmis tuleval nädalal. Foto: Karl-Eduard Salumäe

Ehkki töömehed on praegu Viljandis Riia maanteel ametis uue vöötraja tegemisega, saab sellest esialgu hoopis ülekäigukoht, kus jalakäijatel pole ees­õigust.

Niisugune lüke on tingitud tõigast, et linnal jäi tänavu ülekäiguraja lõpetamiseks raha puudu. Seetõttu ehitatakse praegu valmis kõnniteed ja pääsud ülekäiguni, kuid sebra ise jääb koos ohutussaare, märkide ja muu selle juurde kuuluvaga järgmist aastat ootama.

Männimäe linnaossa ülekäiguraja tegemise eestvedaja on olnud linnavolikogu ja riigikogu liige Helmut Hallemaa, kes on toonud linnale selle heaks 10 000 eurot nõndanimetatud katuseraha. Linnavalitsus pani omalt poolt teist sama palju juurde, kuid nagu nüüdseks on selgunud, ei piisanud 20 000 eurost ka praegu käivate tööde tegemiseks, sest odavaima pakkumise teinud osaühing Tavt küsis nende eest 25 032 eurot. Niisiis tuli linnal omalt poolt veel 5000 eurot leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles