Purskkaevu lammutamine algas 400 vastuhäälest hoolimata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purskkaevu lammutamise vastu allkirju koguv Viljar Lohu vaatas eile, kuidas töömehed viisid Lastepargist ära purskkaevu metallist osi ning lubas lammutamise vastu edasi võidelda.
Purskkaevu lammutamise vastu allkirju koguv Viljar Lohu vaatas eile, kuidas töömehed viisid Lastepargist ära purskkaevu metallist osi ning lubas lammutamise vastu edasi võidelda. Foto: Marko Saarm

Ehkki Viljandi Lastepargi värvilise purskkaevu säilitamise toetuseks oli kolmapäeva hommikuks antud rohkem kui 400 häält, alustasid töömehed eile lammutamist.

«Mul on ülimalt kahju, et linna selliselt juhitakse,» nentis eile lammutamise algust tunnistanud lammutamisvastase petitsiooni autor Viljar Lohu. «Kahe päevaga anti purskkaevude säilitamiseks peaaegu sama palju hääli kui linna kaasava eelarve kõigile ideedele kokku, aga nendega ei arvestata.»

Tegelikult anti kaasava eelarve ideedele esimese kaheksa päevaga ligi 800 häält.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles