Kuidas saada riigilt miljon? Raha on, seletust mitte

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Viljandi küsis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt Pärnu maantee remondiks abiraha, siis seda ei antud. Valitsus ja riigikogu andsid raha küsimata.
Kui Viljandi küsis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt Pärnu maantee remondiks abiraha, siis seda ei antud. Valitsus ja riigikogu andsid raha küsimata. Foto: Marko Saarm

Riigikogu kolmapäevane otsus tegi Viljandi miljoni euro võrra rikkamaks ning see raha läheb tuleval aastal Pärnu maantee lagunenud osa parandamiseks. Rahandusministeeriumi napist kommentaarist ei selgu, mida peab vald või linn tegema, et sellist raha tee-ehituse tarbeks saada.

Viljandi linnapea Madis Timpson tunnistas, et linn pole raha saamiseks valitsusele taotlust teinud. Linnavalitsus küsis selle teelõigu renoveerimiseks toetust küll paar aastat tagasi Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt (EAS) ning too andis raha Pärnu maanteega ristuvate väiksemate tänavate remondiks, kuid linna põhimagistraal ei vastanud EAS-i hindajate meelest raha saamiseks kehtestatud reeglitele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles