Koogisööjad aitasid maakonna lapsi nende mures

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LC Ellips kogus Ugala teatris küpsetisi müües raha Perekodu Mäeperele ning diabeedihaigele poisile, et tema koerast saaks õpetatud hüpokoer.
LC Ellips kogus Ugala teatris küpsetisi müües raha Perekodu Mäeperele ning diabeedihaigele poisile, et tema koerast saaks õpetatud hüpokoer. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel tehti Viljandis head kooke müües. Lions-klubi Ellips naised olid oma koogilauad seadnud üles Ugala teatrisse ning Lions-klubi Fellin müüs abivajajate toetuseks küpsetisi Centrumi mardilaadal.

Laupäeval korraldasid Ellipsi naised järjekorras juba kaheteistkümnenda heategevusliku teatripäeva Ugalas. Lisaks etendusele oli kirsiks tordil koogilaud, mille eest saadud tulu annetatakse lastele.

«Suurem osa klubi heategevusest on mõeldud sihtasutuse Perekodu Mäepere peremajas elavatele lastele, lisaks toetab klubi ühekordselt teisi abivajavaid Viljandimaa peresid,» lausus LC Ellipsi president Reet Elur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles