Ühisnädal kutsub üles märkama kogukonna algatusi

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novembri lõpus küpsetatakse Ühisnädala jooksul paljudes Viljandimaa päevakeskustes piparkooke.
Novembri lõpus küpsetatakse Ühisnädala jooksul paljudes Viljandimaa päevakeskustes piparkooke. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Viljandimaal korraldatakse 26. novembrist 2. detsembrini erinevaid üritusi, millega tunnustatakse vabaühenduste tegevusi ja kodanikualgatust.

Ürituste sari Ühisnädal kuulub EV100 programmi ja on pühendatud kodanikuühiskonna sajale aastale. Maakondlike arenduskeskuste võrgustiku turundusjuht Riina Nõupuu ütles, et tänavuse Ühisnädala juhtmõte on "Sada aastat aktiivset kodanikku".

Nõupuu sõnul on ettevõtmise eesmärk kutsuda üles inimesi märkama vabaühenduste panust meie ühiskonda ning tunnustada kodanikuaktiivsust ja pealehakkamist.

26. novembrist 2. detsembrini on Eestis palju sündmusi, kus tutvustatakse inimeste omaalgatuslikke ettevõtmisi ning räägitakse kodanikuühiskonna tähtsusest ja rollist riigi arengus. Viljandimaal korraldavad mittetulundusühingud töötubasid ja muid vahvaid ettevõtmisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles