Silmaarstikohtade lisahanget pole veel välja kuulutatud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu on kolmest Viljandimaa silmaarsti kohast üks täitmata. Foto on tehtud Pro Optika Viljandi prillipoe ruumides.
Praegu on kolmest Viljandimaa silmaarsti kohast üks täitmata. Foto on tehtud Pro Optika Viljandi prillipoe ruumides. Foto: Elmo Riig

Haigekassa lisahanke väljakuulutamine Viljandi silmaarsti kohtade leidmiseks viibib. Haiglaga on sõlmitud aasta lõpuni kehtiv leping, millega haigekassa tellib teenust senisest suuremas mahus. Haigla soovib selleks tööle võtta ühe uue arsti, kellega käivad praegu läbirääkimised.

Nagu Sakala eelmisel kuul kirjutas, kaeti oktoobri alguses korraldatud riigihankega kolmest Viljandimaa silmaarsti kohast kaks. Aastaid Viljandis seda teenust pakkunud Pro Optika jäi kohast ilma, sest dokumentides, mis ta riigihankel esitas, oli puudusi.

Algul plaanis haigekassa korraldada lisahanke ühe silmaarsti koha täitmiseks oktoobri lõpus. Ameti avalike suhete ja tervise edenduse osakonna juhataja Evelin Trink ütles, et lisahanke väljakuulutamist on takistanud üks vaidlustus riigihangete vaidlustamise komisjonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles