Suure sisuga tagasihoidlik ettevõte

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehase tootmisliinilt tulevad mahlad ja kissellid pakitakse tosinakaupa karpidesse ning saadetakse Tallinna lattu.
Tehase tootmisliinilt tulevad mahlad ja kissellid pakitakse tosinakaupa karpidesse ning saadetakse Tallinna lattu. Foto: Elmo Riig

Poes mahlariiulite vahel ringi liikujale on Largo tooted tuttavad, kuid ilmselt teavad vähesed, et see aktsiaselts valmistab kõikjal Eestis tuntud mahlu ja kisselle Võhmas. Largo ongi tegelikult Eesti suurim kodumaisel kapitalil põhinev mahlatootja.

«Samas on ettevõtte tootmine väga kompaktne. Paljud meie koostööpartnerid, kes tulevad siia näiteks Brasiiliast või Portugalist, eeldavad, et siin on suur tehas. Kui nad näevad, et tootmine käib sellessamas väikeses hoones ja kõik toimib, toob see neile naeratuse suule. See on tõeline ohoo-efekt,» räägib Võhma tehase juht Viivi Koni ning lisab, et üks liin suudab päeva jooksul valmistada ja pakendada 16 tonni mahla ja kisselli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles