Viljandimaa arenduskeskus kutsub kogukondi tänupäevale 

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal said tänuüritusel osalenud tunnustuse märgiks tänusüdame.
Eelmisel aastal said tänuüritusel osalenud tunnustuse märgiks tänusüdame. Foto: Erakogu

29. novembril kell 13 algab Viljandis Sakala keskuses kogukondade tänupäev, millele on palutud kõik aktiivsed mittetulundusühingud ja kogukonnad. 

"Selle aasta teema on inimeste tervise ja kogukondade omavaheline seos ning tänupäeva pealkiri on sellepärast "Väärtustades kogukondi hoiame tervist"," ütles arenduskeskuse kodanikeühenduse konsultant Jaanika Toome.

Parimaid arenduskeskus ei otsi, sest Jaanika Toome sõnul väärivad tunnustust kõik, kes panustavad kogukonnatöösse.

Korraldajad paluvad osalemiseks täita Viljandimaa arenduskeskuse koduleheküljel asuva ankeedi. 

"Ankeeti saab  tänupäeval osaleja kirja panna ka teisi tublisid tegijaid, keda ta on märganud ja keda ta tahaks peole kutsuda," selgitas Toome. "Iga ühing saab meile kirjutada oma vabatahtlikest või mõnest partnerist, kellega tal on olnud sel aastal väga hea koostöö. Nendele saadame Viljandimaa arenduskeskuse poolt ise kutse." 

Tänupäev on Viljandimaa ühendustele tähtis sündmus: see on taaskohtumine, tegevuste nähtavale toomine, uute ideede saamine. "Kõik see aitab kaasa, et sädeinimeste ja tublide vabatahtlike silmis oleks ikka sära," märkis Toome.

"Samuti on see päev, kui muidu aktiivsed inimesed, kes kogu aeg midagi ise korraldavad, saavad tulla ja nautida head programmi, sööki ja seltskonda ning tunda, et neist hoolitakse ja neid märgatakse."

Mittetulunudusühinguid ja kogukondi tunnustatakse sellel aastal seitsmendat korda, alustati 2012. aastal. Kaks viimast aastat on arenduskeskus tunnustanud kõiki, kes on tänupäevale tulnud ja oma tegemistest rääkinud.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles