Kristjan Johanson vahetas Prantsuse amatöörklubi Tartu eliitklubi vastu

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson pedaalis eelmisel hooajal Prantsuse amatöörklubi UC Aubenas' vormis, kuid sellest kuust on ta Cycling Tartu liige.
Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson pedaalis eelmisel hooajal Prantsuse amatöörklubi UC Aubenas' vormis, kuid sellest kuust on ta Cycling Tartu liige. Foto: Elmo Riig

Mullu kevadel Prantsusmaa amatöörklubiga UC Aubenas liitunud 21-aastane Viljandi rattaklubi kasvandik Kristjan Johanson väntab sellest sügisest klubis Cycling Tartu.

Nagu ta ise ütles, oli klubivahetuse põhipõhjus võistluste vähesus. «Ma oleksin saanud selles amatöörklubis jätkata, kuid seal oli vähe võistlusi. See oli kõige suurem probleem. Tartu klubiga saab asju natuke professionaalsemalt teha ning meeskonna tugi on ka suurem taga.»

Klubis Cycling Tartu treenivad Johansoni sõnul kuni 25-aastased eestlased. «See on Eesti eliitklubi, mis on mõeldud noortele ratturitele, et anda neile võimalus pürgida tippu,» selgitas ta ning lisas: «Me sõidamegi suuremas osas välismaal üsna kõrge tasemega võidusõite.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles