Käsipalli karikasarja veerandfinaalid lükatakse viljandlaste osalusel veerema

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikool kohtub täna õhtul Põlvas tugeva Servitiga. Foto pärineb eelmisest aastast, kui Viljandi Spordikool (kollastest särkides) kohtus Audentesega.
Viljandi spordikool kohtub täna õhtul Põlvas tugeva Servitiga. Foto pärineb eelmisest aastast, kui Viljandi Spordikool (kollastest särkides) kohtus Audentesega. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna õhtul antakse Põlvas Eesti meeste käsipalli karikasarja veerandfinaalide avapauk, kui sealne Serviti võtab vastu meistrivõistluste esiliigas palliva Viljandi Spordikooli. Juba homme läheb Viljandi esindusmeeskond Viljandi HC kodusaalis vastamisi HC Viimsi/Tööriistamarketiga.

Avaringis alistas Viljandi Spordikool kahe mängu kokkuvõttes 53:44 HC Tallase. Mullu põrkus spordikool tugeva Servitiga kaheksandikfinaalis ning põlvalaste ülemvõim oli mäekõrgune: kahe mängu üldskooriks kujunes 86:34. Viljandi HC kohtus viimsilastega eelmisel aastal poolfinaalis ja võttis kindla 38:22 võidu.

Mõlema Viljandi meeskonna juhendaja Marko Koks ei salanud, et esindusmeeskonnaga on eesmärk karikasarja nelja parema hulka jõuda.

"Esimene mäng on kodus ja selle võrra on veel tähtsam maksimaalselt pingutada, sest karikasarjas selgub edasipääseja kahe mängu kokkuvõttes. Käsipallimäng kestab 60 minutit – see on tõsiasi, milles saime hiljuti hea õppetunni," rääkis ta käsipalliliidu pressiteate vahendusel.

Viljandi peatreener vihjas liigakaotusele, kus Põlva Coop tuli välja kaheksaväravalisest kaotusseisust ja alistas Viljandi 26:24.

"Osa tegelasi arvas teisel poolajal, et mäng on tehtud, ja lasid jala sirgu. Vastane läks hoogu, meil tekkis ebakindlus ja närvilisus ning oligi mäng läinud," sõnas Koks.

Eesti meeste käsipalli karikasarja võitja selgub kahe nädala pärast. Käsipalliliidu teatel on mitmeski paaris oodata tasavägiseid lahinguid, ehkki võistlustules on viis meistri- ja kolm esiliigaklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles