Teatrimehed annavad Ugala kohvikus tasuta kontserdi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Lennuk (sinises särgis) ja Imre Õunapuu
Urmas Lennuk (sinises särgis) ja Imre Õunapuu Foto: Helen Solovjev

Näitekirjanik Urmas Lennuk annab koos hea sõbra ja kolleegi Imre Õunapuuga reede õhtul teatrikohvikus tasuta kontserdi ″Unes või ilmsi″, mis juhatab sisse Lennuki kirjutatud Ugala uuslavastuse ″Meistrite liiga″ eestimaise teemanädala.

Teatri teates märgitakse, et kui sulesepana on Urmas Lennuk hinnatud ning tema tööd on viimastel aastatel ka Ugala publikut palju rõõmustanud, siis hobimuusikuna on ta alles oma loometee alguses. Varem on Lennuk avaliku kontserdiga üles astunud ainult Rakveres koduteatri turvaliste seinte vahel.

Näitekirjaniku kolleeg, näitleja Tarmo Tagamets peab viljandlaste ette astuvate teatraalidest hobimuusikute tehnilist toorust hoopis vooruseks. "Need mehed ei tule mälupulgaga. Need mehed on lihast ja luust, need mehed on päriselt ja elus – koos kõigi oma ilu ja vigadega," ütles Tagamets pressiteate vahendusel.

Lennuki ja Õunapuu kontsert juhatab sisse 12.–17. novembrini kestva "Meistrite liiga" teemanädala, mis tähendab, et teatrikohvikus kõlab ainult Eesti muusika ja kohvikupere üllatab erimenüüga. Lubatakse ehedaid Eesti maitseid.

"Meistrite liiga" jõuab publiku ette järgmise nädala laupäeva, 17. novembri õhtul. Näidend on valminud Ugala väärikamaid näitlejaid Luule Komissarovit ja Peeter Jürgensit silmas pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles