Jalgpallurid ja hokimängijad ajasid jääl palli taga, igaüks omas mullis  

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall jääl ja iga mängija omas mullis. Selline nägi välja pühapäevane hokimeeste ja jalgpallurite kohtumine.
Jalgpall jääl ja iga mängija omas mullis. Selline nägi välja pühapäevane hokimeeste ja jalgpallurite kohtumine. Foto: Eve Naanuri

Viljandi hoki- ja jalgpalliklubi esindus kohtusid laupäeval jäähallis, et mängida jalgpalli. Palli aeti taga jääl ning iga mängija kandis enda ümber suurt mulli.

Kui mullu mängiti jääl kahe klubi vahel hokivarustuses lihtsalt jalgpalli, siis tänavu tõmmati hokirõivaste ja -kaitsmete asemel selga hoopis suured plastmullid, mille sees mehed ja üks naine libedal jääl ringi sibasid. Hokiklubi ridades tegi mängu kaasa Viljandi naiskonna Fuuriad liige Margaret Neering.

Uisutreeneri ja jäähalli eestvedaja Eve Naanuri sõnul on sellistes mullides palli mängida ohutu, sest kukkudes võisid valu saada vaid põlved. Seetõttu kanti põlvekaitsmeid. "Terve keha ja pea on mulli sees ning kukkumine ei ole valus," kinnitas ta.

Et aga kaitsmed on mõeldud uiskudega kandmiseks, kippusid need tossudega ringi sibades õigest kohast ära nihkuma ning kohtumise lõpuks olid mõnel mängijal põlved kukkumisest veidi sinised. "Mulle tundus, et kellegi tuju see ei rikkunud," lausus Naanuri.

Mulli sees toimetades tuli mängijatel hakkama saada palavusega ning ka palli oli seal keeruline näha. "Aga seda naljakam oli," ütles Naanuri. "Meil on plaanis üritust korrata, sest see oli tõesti äge."

Kohtumine lõppes hokimägijate 9:3 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles