Toiduarvustus. Ormissoni restoran võlub mõnusa atmosfääriga

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ormissoni päevapasta pesto, juustu ja kirsstomatitega
Ormissoni päevapasta pesto, juustu ja kirsstomatitega Foto: Alice Lokk

Park Hotell Viljandi restoran Ormisson jättis kohe esmapilgul väga hea mulje. Avar ruum ja meeldivad teenindajad tekitasid ootusärevust.

Tellisime kolleeg Eget Vellestega eelroaks kahe peale kuueeurose salati nimega Ormissoni Värskendus, milles olid avokaado, halloumi juust, suvikõrvits, oliiviõli-apelsinikaste ja röstitud pähklid. Pearoaks valisin mina kaheksa eurot maksva päevapasta, mis oli segatud pestoga, ning Eget tellis 12-eurose tummise lambapaja sügiseste juurviljade, tomati ja ubadega. Magustoiduks võtsin šokolaaditerriini besee, vaarikakastme ja sidrunikreemiga (kuus eurot) ning Eget otsustas viis eurot maksva panna cotta kasuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles