Mehed valmistavad kontorinurgas tehnikaimet

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et lumesaha hindamise üks kriteeriume on müügi- ja turundusmaterjali populaarsus, on WinterBeater endale saanud ka kodulehe ja Facebooki konto, kus tuntust koguda. Fotol näitavad ehitusjärgus robotit Mart Särg (vasakul) ja Kristjan Kivistik.
Et lumesaha hindamise üks kriteeriume on müügi- ja turundusmaterjali populaarsus, on WinterBeater endale saanud ka kodulehe ja Facebooki konto, kus tuntust koguda. Fotol näitavad ehitusjärgus robotit Mart Särg (vasakul) ja Kristjan Kivistik. Foto: Marko Saarm

Ühe linnaäärse kontorihoone teisel korrusel kogunevad peaaegu igal õhtul noored mehed, et ühiste teadmiste ja oskuste najal robotit ehitada. Prototüüp peab olema novembri keskpaigaks esinduslik, et seda ilmarahvale näidata.

Roboti ehitajad on Winter­Beateri nime alla koondunud viljandlased. «See kutt, kes siin istub, programmeerib igapäevatööna, ülelauamees oskab elektroonikat ning Mart tegi joonise ja mudeli,» tutvustas Kristjan Kivistik WinterBeateri tiimi, mille koosseisus on lisaks temale Mart Särg, Andres Soosaar, Aivo Ilves ja Erki Pellja.

Nemad on üks kümnest tiimist ja ainus viljandlaste meeskond, kes Cleveroni automaatse lumesaha võistlusel sai võimaluse võidu nimel võistelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles