Üks kiidab ja teine laidab. Hotellipidajad on Viljandile ujula ostmises eri meelt (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Saar usub, et veekeskuse ja spaahotelli tulek Viljandisse oleks kindlasti kasulik ka tema juhatatavale Park Hotellile.
Kristjan Saar usub, et veekeskuse ja spaahotelli tulek Viljandisse oleks kindlasti kasulik ka tema juhatatavale Park Hotellile. Foto: Marko Saarm

Kas Viljandi linna ja valla laste ujularaha võiks kuluda selleks, et koos uue basseiniga tekiks linna veekeskus ja spaahotell? Kahe siinse suurima hotelli omanikud on selles küsimuses eri meelt.

Viljandi linna- ja vallavolikogu otsuste kohaselt korraldatakse tõenäoliselt veel sel aastal riigihanke konkurss, et leida ettevõtet, kes ehitaks Viljandi kesklinna või ranna piirkonda ujula, kus linna ja valla õpilased saaksid omavalitsuste kulul ujumas käia. Konkursi reeglid pole veel välja kuulutatud, kuid vald ja linn on võtnud ühiselt seisukoha, et ujula pakkujale ei maksta aastas rohkem kui 300 000 eurot.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles